Tankönyveink

 
 
Az alábbi tankönyveket általános kurzusainkon használjuk, a nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamainkat speciálisan adott vizsgára felkészítő tankönyvcsomagból állítjuk össze.   
 
 
 
 
 
Az MM Publications kiadó legújabb nyelvkönyv csomagja, ami rengeteg aktualitást és interaktív feladatot tartalmaz. A tankönyveket leginkább a lendület és a frissesség jellemezi, ami miatt könnyeddé válik a nyelvtanulás belőlük. A sorozat a teljesen kezdő szinttől egészen a felsőfokú nyelvtudásszintig kíséri el használóit. Érdekes témákkal és jó nyelvtani felépítéssel segít minket a tanulásban.


A német Huber kiadó a világ legnagyobb és legszélesebb körben elterjedt német tankönyvkiadója. A „Tangram Aktuell” sorozat egy modern koncepcióban felépített tananyag, amelynek segítségével mindenki hatékonyan és korszerű módszerekkel sajátíthatja el a német nyelvet.


A „Café Creme” egy háromszintes, fiatal felnőttek, illetve felnőttek számára készült francia nyelvi kurzus. Minden szinthez tartozik kurzuskönyv, munkafüzet, tanári kézikönyv, hangkazetta és CD.A „Colores” egy kiváló spanyol nyelvkönyv, a hétköznapi élet témáival és rengeteg szituációs gyakorlattal. Korszerű, beszélt nyelvi szókincset ad, magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokkal.A „Progetto Italiano” a legkomplettebb olasz nyelvkönyv a piacon, bőséges gyakorló anyaggal és ország ismereti tudni valókkal. Izgalmas tankönyv, öröm belőle tanulni.

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás