Nyelvtanfolyam típusok

 
 

Általános nyelvtanfolyam - ez a leggyakoribb típus. Intenzitása általában heti 2x2 óra. Ezeken az órákon egy általános tankönyv segítségével lépésről-lépésre építkezünk az adott nyelvi szinten. A kurzus lényege a folyamatosságban a sok gyakorlásban és a beszélgetésekben rejlik. A kommunikációt a Pause Story Book segítségével fejlesztjük az órákon.

Nyelvvizsga felkészítés - speciális tankönyvek és hanganyagok segítségével készítünk fel a szóbeli és az írásbeli nyelvvizsgára. A fő feladat a típusfeladatok begyakorlása és a rutin szerzés. A felkészítő kurzus végén hallgatóink próba nyelvvizsgázhatnak - a valódi nyelvvizsga pár nappal.

Senior oktatás  - korban érettebb hallgatóinknak ajánljuk, akiknek már nem célja egy esetleges nyelvvizsgaszint elérése, inkább hobbiból, vagy éppen utazásaik végett szeretnének idegen nyelvet tanulni. Ezek az órák könnyített tanmenetűek.

Nyelvtani rendszerező - a kurzus célja a nyelv alapkövének, a nyelvtan ismeretének elsajátítása, újra átvétele. Azoknak ajánljuk, akik nem érzik biztosnak nyelvtani ismereteiket.

Kommunikációs tréning - ezen a tanfolyamon kizárólag a kommunikációs készség, a szókincsbővítés, a hallás utáni értés és a beszédtechnika fejlesztése áll a középpontban.

Üzleti nyelv - gyakorlatilag egy speciális kommunikációs tréning, egy adott üzletág szakzsargonjaira építve, amit kiegészítünk levélírással és munkahelyi anyagok, prezentációk előkészítésével.

Segítség, nyaralok! - két hetes intenzív tanfolyam, amely felkészít egy külföldi nyaralás során adódó helyzetekre - étteremben rendelés, taxi hívás, útbaigazítás kérése, szállodafoglalás stb.

Intenzív - inkább nyáron jellemző, heti 5x4 órás, azok számára ajánljuk, akik fele vagy akár harmad idő alatt szeretnék elsajátítani egy teljes nyelvi szintet (pl.: A2-B1). Egy intenzív tanfolyam elvégzése után érdemes a tanulást normál ütemben folytatni, hogy a gyorsan felszedett tudásnak legyen ideje valójában elülni. 

 Ha még nem tudod, hány fős oktatáson vennél szívesen részt, olvasd el melyikben mire számíthatsz

  

 

 

Nézd meg melyik iskolánk van hozzád legközelebb

 

 
 

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás