Küldetésünk

 

Sokat töprengtünk azon, hogyan is lehetne leírni filozófiánkat.  És azon is, hogy miért sikeresek a nyelvvizsgásaink, és hogy a visszajelzések alapján hallgatóink miért olyan elégedettek. Miért van az, hogy akik elkezdenek egy tanfolyamot, általában végig is csinálják és nem adják fel a céljuk elérése előtt.
 
Hogyan leheséges ez? Talán azért mert..

- tudjuk, hogy a motiváció a tanulás egyik legfontosabb eleme
- a motivációt reális célok kitűzésével tartjuk fenn
- a tanulást közös munkának tekintjük
- szakmailag jól képzett tanárokkal dolgozunk
- tanáraink emberileg is legalább annyire jók mint szakmailag
- csoportokra, illetve személyekre szabjuk az oktatási rendszerünket
- kizárólag kis létszámban oktatunk (1-4 fő)
- mindenkire odafigyelünk

Filozófiánk szerint..

A csoportos oktatás lényege az alacsony csoportlétszámban rejlik, mert így az elméleti tudás mellett a kommunikáció is fejleszthető még. Belekalkuláljuk a tanmenetbe a begyakorlást, mert egy nyelvet alapvetően nem megtanulni, hanem begyakorolni lehet. A gyakorlásokra egy külön módszert is kifejlesztettünk, amit az angol nyelvnél a saját kiadású könyvünk, a Pause Story Book segítségével tudunk hasznosítani. Nálunk egy csoportos tanfolyam 64 órából áll. Akik gyorsabban szeretnének tanulni, azoknak a páros képzést, illetve az egyéni oktatást ajánljuk. Ezekről bővebben
 
Mi azt mondjuk, hogy egy nyelvet nem lehet két hét alatt megtanulni, mert ha lehetne, valószínű minden ember minimum öt nyelven beszélne. Ez egy "türelem játék", úgyhogy a legjobb hogyha képes vagy egy jó hobbynak felfogni az egészet.
Sokszor szembesültünk már azzal, hogy az emberek elhiszik amit más nyelviskolák hírdetnek, hogy egy 8-12 fős csoportban, kevés pénzért, néhány hét vagy hónap alatt nyelvvizsga szintre lehet kerülni. Hogy miért? Azt mi sem tudjuk, de nem is mondjuk..:)
 
Küldetésük egyszerű! Segítünk neked megtanulni a nyelvet. Nem véletlen mondom, hogy segítünk, mert megtanulni, azaz pontosabban szólva megérteni és begyakorolni te fogod. Mi az eszközöket adjuk a kezedbe, cél, motiváció és módszertanok formájában. Megmutatjuk, hogyan csináld és gyakorlunk veled. Sokat! Ezért dolgozunk kislétszámú csoportokkal, hogy lehetőséged legyen gyakorolni és napról napra egyre többet tudni.

A kislétszámú oktatás előnyeiről bővebben az alábbi képekre kattintva olvashatsz.
 
  
 
Nézd meg ezt a kis videót, érdemes..
 
 
 
 

Nézd meg melyik iskola van hozzád a legközelebb

A konkrét tanfolyamokat és az árakat az alábbi linkre kattintva tekintheted meg

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás