Csoportlétszám

Az alábbi  csoportfajtákban tanulhatsz nálunk.
Neked melyik a legszimpatikusabb?
 
 
A csoport létszáma nagyban befolyásolja a nyelvtanulást. A nyelvet ugyanis elsősorban begyakorolni lehet és csak másodsorban megtanulni. Tehát amíg az órákon csak a tanár beszél, te meg aktívan figyelsz, addig nem fogsz túl sokat haladni előre. Azonban amint elkezdesz benne ténylegesen részt venni, egyből tapasztalni fogod az eredményt. Éppen ezért nem mindegy, hogy hány fős csoportban kezdesz bele a dologba. Minél kisebb a létszám, annál gyorsabban és hatékonyabban tudsz fejlődni. Mi pontosan ezért indítunk csak kis létszámú csoportokat és nem 6-12 főseket. 
 
 

Az egyéni oktatást abban az esetben ajánljuk, ha valami konkrét dologra szeretnél felkészülni etap jelleggel vagy egyedi a tudásod, például sokkal jobban beszélsz mint írsz, ezért az írást szeretnéd javarészt gyakorolni. Akkor is ajánljuk, ha sürget az idő, vagy ha egyszerűen nem szívesen tanulsz együtt másokkal. Természetesen a kitűzött célodat így fogod a leggyorsabban elérni.

 

 

A két fős létszám garantálja a kiemelkedően gyors haladást, majdnem egyéni oktatásnak mondható. Abban különbözik, hogy ketten vagytok, egymást motiváljátok, egymásért is dolgoztok. Akkor is ezt ajánljuk, ha a pároddal, vagy egy barátoddal képzeled együtt a tanulást. A társ megválasztása fontos, mert egy jó partnerrel szárnyalhattok. Ha ketten jöttök, rögtön jár Nektek 8% folyamatos kedvezmény a Baráti kedvezményünk miatt.

 

 

A három fős tanulás az első, ami csoportos oktatásnak mondható, de ezek közül ez a legjobb amit választhatsz. Azt kell mondanom, hogy ár érték arányban talán ez a legjobb. Kevesen vagytok, sokat gyakorolhattok, de egy csoportba jártok. Az óra mindig meg van tartva, ha nem tudsz jönni pótolni kell, hogy le ne maradj. Az ilyen dolgok furcsa mód jótékonyan hatnak a nyelvtanulásra. Itt a Baráti kedvezmény már 12%-ot ad.

 

 

A legnagyobb csoport nálunk 4 fős. Ez a csoportlétszám még megengedi, hogy az elméleti tudást megfelelően begyakorolhassátok. Tapasztalatunk szerint maximum 4 főig tud egy nyelvóra "interaktív" maradni, nagyobb létszám esetén, inkább már csak az elmélet dominál. Klasszikus csoportos tanfolyamnak mondható, annak minden előnyével, csak az átlagosnál nagyobb hatékonysággal. 

 

 

 

Egyéni igények és kérések esetén a tanfolyamok óraszámaitól eltérhetünk. Te elmondod az igényedet, mi pedig segítünk kitalálni, hogyan valósíthatod meg.

 

Nézd meg melyik iskola van hozzád a legközelebb

A konkrét tanfolyamokat és az árakat az alábbi linkre kattintva tekintheted meg

 

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás