Nyelvvizsga-felkészítés

 
Telc, ELTE Origo, BME, Euroexam,  IELTS és Zöld út nyelvvizsgákat ajánljuk neked. Nyelvvizsga-felkészítőink időpontjai igazodnak a vizsganaptárhoz, tehát a kurzus elvégzése után egy vagy két nappal mész vizsgázni. Görgesd lejjebb és tájékozódj a nyelvizsgákról, hogy el tudd dönteni számodra melyik lenne a legmegfelelőbb. Persze mi is szívesen segítünk megtalálni a hozzád legjobban illő vizsgát és ha kéred a jelentkezést is elintézzük neked.
  

Telc – A legnépszerűbb államilag akkreditált nemzetközi nyelvvizsgatípus Magyarországon, amely kettő – egy hazai és egy nemzetközi – bizonyítványt ad a sikeres vizsgázónak, valamint az aktív praktikus nyelvhasználatot helyezi előtérbe a passzív, lexikális tudás helyett. A vizsgát – angol és német nyelven - egy nap alatt bonyolítják le, délelőtt az írásbeli, délután pedig a szóbeli részekkel. A vizsga sikeres letételéhez az írásbeli és szóbeli részvizsgán egyaránt el kell érni a 60%-os minimum teljesítményt. Ez az írásbeli részvizsgán 135, a szóbeli részvizsgán 45 pontot jelent. Azoknak ajánljuk ezt a vizsgát, akik úgy érzik, jól helyt tudnak állni a különböző életszerű szituációkban, nagy a szókinccsel rendelkeznek, sok kifejezést ismernek, és azt merik is használni a szóbeli vizsgán. További információ a nyelvvizsgáról, vizsgaidőpontokról és vizsgadíjakról ide klikkelve.

ELTE Origo – Azok válasszák ezt a fajta vizsgát, akik inkább írásbeli feladatmegoldásban járatosak, ismerik a kivételeket, bemagolták az összes vonzatos igét és alapos nyelvtani ismeretekkel rendelkeznek. A vizsgaközpontnál az alábbi nyelvekből lehet vizsgázni: angol, német, francia, spanyol, orosz, eszperantó, olasz, bolgár, horvát, lengyel, lovári (cigány), beás (cigány), szerb, szlovák, román, szlovén, török, héber, finn, újgörög, arab, portugál, kínai, ógörög, cseh, latin nyelvekből (kétnyelvű vizsgák) valamint magyar, mint idegen nyelv. Az intézményben letehető az ún. Junior Nyelvvizsga, ami nem akkreditált nyelvvizsga, viszont sok 10-14 éves diák mérheti le vele tudását. További információ a nyelvvizsgáról, vizsgaidőpontokról és vizsgadíjakról ide klikkelve.

BME - A Budapesti Műszaki Egyetem vizsgaközpontja, szintén elég népszerű a nyelvvizsgázók körében. Évi öt vizsgaalkalommal lehet alap-, közép- és felsőfokon államilag elismert kétnyelvű vizsgát tenni angol, francia, holland, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből, valamint államilag elismert, általános egynyelvű vizsgát magyar, mint idegen nyelvből. A vizsga szóbeli (A) és írásbeli (B) részből áll, amelyek külön napokon kerülnek megrendezésre. A vizsga akkor sikeres, ha a vizsgázó az egyes részvizsgákon elérhető összpontszám min. 60%-át megszerezte. A sikeres vizsgáról vagy részvizsgáról (írásbeli, ill. szóbeli) a vizsgázó államilag elismert általános kétnyelvű nyelvvizsga-bizonyítványt kap. Azoknak ajánljuk ezt a nyelvvizsgát, akik szívesen és jól fordítanak, ismerik a nyelvtani szabályokat, és alaposan felkészültek a szóbeli témakörökből. További információ a nyelvvizsgáról, vizsgaidőpontokról és vizsgadíjakról  ide klikkelve.

Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad. Az Euroexam angol és német nyelvvizsga egyesíti mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács "Európai Nyelvi Keretrendszerére" épül. Ez pedig garanciát jelent mind a valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra. Az Euroexam nyelvvizsgák angol és német nyelvből, egy- és kétnyelvű változatban is letehetők. Az Euroexam vizsgákon a komplex vizsga mellett jelentkezhetsz külön szóbeli vagy írásbeli vizsgára is. Hasonlóan, ha a teljes (szóbelit és írásbelit is tartalmazó) komplex vizsgád sikertelen lenne, az írásbeli illetve a szóbeli vizsgarészek külön ismétlésére is van mód. További információ a vizsgáról, vizsgaidőpontokról ide klikkelve.
 
IELTS - Az IELTS (International English Language Testing System)  a világ legnépszerűbb angol nyelvű tesztje. Több mint 2 millió IELTS vizsgázó teszi le az IELTS tesztet évente. Az IELTS angol nyelvvizsga ajtókat nyit - segít a világon bárhol élni, tanulni és dolgozni. Világszerte140 országban több mint 9000 szervezet fogadja el az IELTS vizsgát, beleértve kormányzati, tudományos és munkáltatói szervezeteket is.

Az IELTS az egyetlen olyan angol nyelvű vizsga, amelyet bevándorlás céljából minden ország elfogad. További információ a vizsgáról ide klikkelve

 

Zöld Út - a Szent István Egyetem nyelvvizsgaközpont akkreditált nyelvvizsgája. Azoknak a nyelvtanulóknak ajánljuk, akik nem általános, hanem szakmai nyelvvizsgát kell tenniük, a következő szaknyelvekből: 1. Gazdálkodási menedzsment szaknyelv 2. Mezőgazdasági szaknyelv 3. Műszaki szaknyelv A vizsga azt méri, hogy a vizsgázó szaknyelvi kommunikációs helyzetekben (szóban és írásban) milyen szinten képes a nyelvet használni. A szaknyelvi vizsga alapját tehát azok a kommunikációs helyzetek, szándékok és feladatok határozzák meg, amelyekbe a vizsgázók várhatóan kerülhetnek. A szaknyelvi kompetencia a négy fő nyelvi készség (olvasott szöveg értése, hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) és a közvetítés (fordítás, összefoglalás) készségének segítségével valósul meg, ezért a vizsga középpontjában a négy fő nyelvi készség és a közvetítési készség mérése áll. További információ a vizsgáról, vizsgaidőpontokról ide klikkelve.

 
 
 

Nézd meg melyik iskola van hozzád a legközelebb

A konkrét tanfolyamokat és az árakat az alábbi linkre kattintva tekintheted meg

Kérdezni szeretnék

Pause Story Book Napi Angol Lecke Ajándékutalvány Céges oktatás